statkraft hovedkontor
Statkrafts hovedkontor. Illustrasjonsfoto: Bjoertvedt/Wikimedia Commons

Statkraft har inngått en betinget avtale om å levere 300 MW til hydrogen- og ammoniakkproduksjon i Hemnes.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fortescue Future Industries (FFI) har sikret seg fornybar kraft for sitt foreslåtte grønne energiprosjekt i Hemnes i Nordland, og har inngått en langsiktig kraftkjøpsavtale (PPA) med Statkraft, skriver Statkraft i en pressemelding. Avtalen innebærer at Statkraft skal forsyne FFI med fornybar energi fra det norske nettet til mulige planer for...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.