statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Men ber RME revudere gebyret på 500.000 kroner for idriftsettelse uten godkjenning.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev i forrige uke vurderer Reguleringsmyndighetten for energi (RME) i NVE å fatte vedtak om at nettkonsesjonæren Statnett må betale 500.000 kroner i gebyr for å ha satt i drift anlegg uten godkjennelse fra systemansvarlig. Dette er brudd på systemansvarsforskriftens § 14, og RME la i vurderingen «vekt...
Artikkelen er 511 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.