mast
Foto: Mørenett

Må betale over 10 millioner kroner i året for 132 kV-nett som Mørenett skal overta.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett har informert Tensio om at de må betale et årlig ekstra tariffvederlag for 2023 på 10.470.000 kroner. Vederlaget gjelder betaling for bruken og tilknytningen til 132 kV-nett på Nord-Vestlandet som er omklassifisert fra transmisjon til distribusjon. Statnett kaller anleggene og tariffen R13. 132 kV-nettet i Møre og Romsdal ble...
Artikkelen er 1233 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.