braadland
Thor Egil Braadland blir myndighetskontakt i Fornybar Norge. Foto: Fornybar Norge

Fornybar Norge har ansatt Thor Egil Braadland (55) som myndighetskontakt.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Braadland har tidligere jobbet som sekretariatsleder for SV på Stortinget, og jobbet med politikk og påvirkning i Tekna og NAF. – Norge trenger mer fornybar energi for å ivareta kraftbalansen, få ned strømprisene og sikre både klimamål og industriell utvikling. Jeg kan ikke tenke meg noe mer meningsfullt i vår...
Artikkelen er 108 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.