repvåg
Bildet viser Repvåg Kraftverk (25 GWh) i Repvåg i Nordkapp kommune i Troms og Finnmark. Arkivfoto: Peltonman/Wikimedia Commons

Fusjon mellom Luostejok Kraftlag SA, Nordkyn Kraftlag SA og Repvåg Kraftlag SA skal gjennomføres.

  • Øyvind Zambrano Lie

Høsten 2022 ble det inngått intensjonsavtale om å utrede grunnlaget for en fusjon mellom de tre selskapene. Utredningsarbeidet, som er utført av arbeidsgrupper bestående av ansatte og tillitsvalgte i de tre konsernene, viser at en gjennom et felles selskap vil kunne:  øke forsyningssikkerheten (økt løfteevne til nødvendige investeringer i infrastrukturen,...
Artikkelen er 245 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.