Therese Brekke Lekven
Konserntillitsvalgt i Eviny og forbundsstyremedlem i EL og IT Forbundet. Foto: El og IT Forbundet

Kutt i konsulent- og innleiebruk må komme før kutt blant de fast ansatte, mener tillitsvalgte i Eviny.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med kommentar fra Evinys konsernsjef. Denne uken varslet Eviny at de kutter 100 stillinger, som et effektiviserende tiltak. – Prosessen med bedriften har så langt vært god, men vi frykter at måten kuttene gjøres på vil føre til et oppbemanningsbehov allerede på kort sikt. Selskapet blir jo ikke mer...
Artikkelen er 236 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.