nve-bygget
NVE-bygget på Majorstua. Arkivfoto: Tore Halvorsen

«NVE er i dag ikke rigget for å håndtere en sterk økning i antallet konsesjons- og tilsynssaker», skriver direktoratet til OED.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I sitt budsjettforslag for 2024 går det fram at NVE har behov for store nye bevilgninger. Mens utgiftssiden på Norges vassdrags- og energidirektorats budsjett var for 2023 var på 1,46 milliarder kroner, foreslår direktoratet at den bør økes med 258 millioner kroner til 1,72 milliarder kroner for 2024. Det tilsvarer...
Artikkelen er 676 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.