lading borettslag
Elbilen på dette arkivbildet leverer ikke systemtjenester. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Forbruket av strøm til veitransport seg med 31 prosent i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
2 TWh strøm ble brukt til veitransport i fjor, en oppgang fra 1,5 TWh året før, skriver Statistisk sentralbyrå (SSB) i en melding. Til sammenligning var strømforbruket til veitransport 0,1 TWh i 2014, 0,2 TWh i 2015, 0,3 TWh i 2016, 0,4 TWh i 2017, 0,6 TWh i 2018, 1,9...
Artikkelen er 65 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.