mast
Illustrasjonsfoto: Atle Abelsen

Regjeringen forlenger det midlertidige pristaket for leveringspliktige kraftleveranser.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Fra 1. desember 2022 ble det innført en midlertidig pristak for leveringspliktige kraftleveranser. Fram til da tok nettselskapene opptil 25 øre/kWh i påslag på Nord Pools områdepris på slike leveranser, slik Energiteknikk tidligere har omtalt. Formålet med den midlertidige endringen er å legge til rette for at forbrukere med betalingsproblemer...
Artikkelen er 259 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.