vann
Illustrasjonsfoto: Anders Ludvigson/Mostphotos

Cadre AS har inngått avtale med Clemens Kraft AS om å overta rettighetene til ti småkraft-prosjekter.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Ferdig utbygd skal prosjektene ha et totalt potensial på 50 GWh i årsproduksjon. – Denne avtalen tydeliggjør ambisjonene våre om å ta en ledende rolle i den videre utviklingen av den norske småkraftbransjen, gjennom å investere både kapital og kompetanse, sier daglig leder i Cadre, Carl-Fredrik Lehland, i en pressemelding....
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.