lading borettslag
Elbilen på dette arkivbildet leverer ikke systemtjenester. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

En norsk industrigruppering lanserer ny ladeteknologi der elbilene kan fikse flaskehalser.

  • Atle Abelsen

[abform_energi]
Et norsk industri-konsortium står foran en lansering av et ladesystem for elektriske kjøretøyer som skal legge til rette for at elbilflåten også skal være en ressurs for nettselskapene. – Dette er rettet mot så vel nasjonale som regionale og lokale nettselskaper, og skal kunne levere systemtjenester til nettselskapene. Det skal...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.