energioppgjøret noss
Forhandlingsleder Barbro Noss presenterer tilbud nr. 2. til forhandlingssammenslutningene (til høyre). Foto: Nico Biørn-Lian

Resultatet følger frontfaget, og det gis et generelt tillegg på 27.000 kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Tirsdag kom Samfunnsbedriftene og forhandlingssammenslutningene til enighet i oppgjøret for Energiavtale I og Energiavtale II. Dette var et mellomoppgjør, og det ble kun forhandlet om lønn. – Partene i energioppgjøret har funnet frem til en løsning. Det gir trygghet for både de ansatte og for bedriftene i en tid som...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.