eviny solutions
Arkivfoto: Eviny Solutions

Eviny Solutions har inngått rammeavtale med Norgesnett om drifts- og vedlikeholdsoppgaver i strømnettet, samt beredskapsoppdrag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtalen gjelder for perioden 2023-2026, med mulighet for ytterligere tre år. Arbeidet skal utføres i Norgesnett konsesjonsområde på Askøy. I avtalen som er inngått skal Eviny Solutions ha ansvaret for alle stikklednings- og måleroppdrag, og ivaretagelse av beredskapsoppdrag i Askøy kommune. Avtalen har en verdi på 35 millioner kroner i...
Artikkelen er 103 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.