hammerfest
Hammerfest. Arkivfoto: Clemensfranz/Wikimedia Commons

Hammerfest Energi og Varanger Kraft blir partnere i havvindkonsortiet Blåse Energi.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Blåse er et konsortium som opprinnelig ble dannet av aktører i offshore-industrien: NorSea, Parkwind og Copenhagen Infrastructure Partners (CIP). Konsortiet er etablert med et formål om å ta en ledende posisjon i norsk offshore vindkraftutvikling. Som nye tilleggspartnere vil Hammerfest Energi og Varanger kraft «bidra med verdifull ekspertise om energimarkedet,...
Artikkelen er 184 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.