stolpe sverige
Arkivfoto: Tomas Ärlemo/Svenska kraftnät

I mai tok Statnett inn 41,1 millioner euro i flaskehalsinntekter, en nedgang fra 56,5 millioner euro i både mars og april.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I årets fem første måneder tok Statnett inn 305,1 millioner euro i flaskehalsinntekter, mot 699,9 millioner euro i samme periode i fjor, går det fram i en oversikt fra Statnett. Det skal sies at euroen er blitt mer verdt det siste året, og kursen er i skrivende stund hele 11,67...
Artikkelen er 100 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.