dsb
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) sitt kontor i Tønsberg. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Totalberedskapskommisjonen mener det er uoversiktlig at DSB har ansvar for elsikkerheten, og foreslår å gi ansvaret til NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Totalberedskapskommisjonen, som i dag leverte sin rapport til Justis- og beredskapsdepartementet, anbefaler å «avklare ansvar, oppgaver og myndighet på elsikkerhetsområdet». «For kommisjonen fremstår det som uklart hvordan det grønne skiftet skal møtes med samlet kraft», heter det i rapporten. «Grunnen til det er at mange myndigheter, i tillegg til DSB,...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.