tamburstuen
Håvard Tamburstuen, ny kraftverksjef i Sira-Kvina Kraftselskap. Foto: Lyse

Administrerende direktør i Lnett, Håvard Tamburstuen, skifter jobb og blir ny kraftverksjef i Sira-Kvina Kraftselskap.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tamburstuen har vært øverste leder for Lyses strømnettselskap helt siden 2016. Han vil gå videre i ny jobb som kraftverksjef i Sira-Kvina kraftselskap, og vil ha Tonstad som arbeidssted. Lyse er største eier i Sira-Kvina Kraftselskap med 41prosent. – Jeg vil takke for en veldig fin tid i Lyse-konsernet og...
Artikkelen er 138 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.