linjerydding
Foto: Glitre Nett

Avtalene har en anslått årlig verdi på 30 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Glitre Nett har inngått to parallelle rammeavtaler for linjerydding på Agder. Linjerydderen Geir Østrem AS ble tildelt rollen som hovedleverandør for Lavspentrydding. AltiSkog AS ble tildelt avtale som leverandør B, skriver selskapet i en pressemelding. Den nye rammeavtalen inneholder en rekke oppdragstyper innenfor linjerydding, og omfatter blant annet rydding under...
Artikkelen er 258 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.