enova hydrogen
Illustrasjon av skip som skal bruke hydrogen. Illustrasjon: Østensjø

Hydrogen-prosjekter har et kostnadsnivå et godt stykker over det som må til for å konkurrere med fossile energibærere, ifølge Enova-rapport.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Torsdag lanserte Enova rapporten «Kostnader for hydrogenproduksjon fra kraft i Norge - En studie basert på modne prosjekter fra markedet i 2022» Rapporten ble til med utgangspunkt i at Enova i april i fjor utlyste Enova en konkurranse om støtte til prosjekter som skulle produsere hydrogen fra kraft som drivstoff...
Artikkelen er 457 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.