fennefoss
Nybygde Fennefoss kraftverk (59 GWh/år) i Evje og Hornnes kommune. Foto: Å Energi

Kraftverket skulle stått ferdig i fjor høst.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I august planlegger Å Energi Vannkraft å åpne sitt første vannkraftverk på sju år, Fennefoss kraftverk i Evje og Hornnes kommune i Agder. Totalt er det investert om lag 300 millioner kroner i utbyggingen. Byggingen startet i september 2020, og selve kraftverket skulle etter planen stått ferdig i fjor høst. Det gikk...
Artikkelen er 496 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.