konserndirektør for fornybar energi, Sten-Ole Nilsen
Norconsult, her ved konserndirektør for fornybar energi, Sten-Ole Nilsen, er tildelt kontrakten med detaljprosjekteringen av nye Sauland kraftverk. Foto: Norcoonsult

Skal detaljprosjektere kraftverket og har fått opsjon på byggeoppfølging.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Sauland kraftverk AS, der Skagerak Kraft eier 67 prosent av aksjene, har tatt frem igjen planene for bygging av Sauland kraftverk, slik Energiteknikk tidligere har omtalt. Kraftverket skal ligge i Sauland i Hjartdal kommune i Telemark. Det fikk konsesjon tilbake i 2016, men utfordrende rammebetingelser gjorde at prosjektet da ble...
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.