mork kraftverk
Illustrasjonsfoto: NGK/Rune Skjevdal

Men i noen saker kan det fortsatt være 7 til 10 måneders ventetid før søkerne i det hele tatt får saksbehandler.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
NVE har mellom januar og mai gitt 122 konsesjoner til nye elektriske anlegg, og sendt to innstillinger til OED. Til sammenligning ble det gitt 100 anleggskonsesjoner i samme periode i 2022, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i en melding. Køen er like lang Selv om NVE behandler flere søknader...
Artikkelen er 318 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.