sandbakken
Thu Sandbakken begynner som finansdirektør i Ren Røros. Foto: Ren Røros

Thu Sandbakken er ansatt som finansdirektør i Ren Røros.

  • Øyvind Zambrano Lie

Sandbakken kjenner selskapet godt, blant annet som styremedlem i Ren Røros Digital.

Hun kommer fra stillingen som økonomisjef i Røros Metall. Der har hun vært siden 2015. Før det har Sandbakken erfaring som controller i Røros Hotell- gruppen og finansrådgiver i det som nå er Danske Bank Røros. Utenom styret i Ren Røros Digital, sitter hun også i styret i Stensaas Reinsdyrslakteri.

– Jeg ser fram til å begynne i et spennende selskap med variert virksomhet, men med vekt på produksjon og distribusjon av fornybar energi. Det er mange dyktige medarbeidere i selskapet som jeg gleder meg til å jobbe med og bli bedre kjent med, sier Sandbakken i en melding.

Administrerende direktør Kristian Holm er svært fornøyd med at Sandbakken har sagt ja til stillingen.

– Vi har fått en lokal finansdirektør med den rette erfaringen. Hun er løsningsorientert og ser mulighetene i et selskap som er viktig for hele fjellregionen, sier han.

Sandbakken vil tiltre senest 1. september.