galaaen
Øistein Schmidt Galaaen, direktør i Fornybar Norge. Foto: Caroline Roka / Fornybar Norge

Øistein Schmidt Galaaen (47) blir direktør for produksjon og bærekraft i Fornybar Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Galaaen overtar lederansvaret etter Toini Løvseth som slutter i Fornybar Norge i juni. Avdelingen får ansvar for vann- og vindkraft, inkludert havvind, samt teknologier som solenergi, småkraft, fjernvarme og hydrogen hvor Fornybar Norge har inngått samarbeidsavtaler med andre foreninger, skriver Fornybar Norge i en melding. I tillegg løftes bærekraft og...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.