småkraft
Bygging av Hellifossen kraftverk i Bindal på Helgeland. Illustrasjonsfoto: Energi Teknikk

Småkraftutbyggerne planlegger å søke konsesjon for rundt halvannen TWh fra nå og fram til utgangen av 2024. Da må NVE få ekstra ressurser.

  • Atle Abelsen

Energiteknikk har vært i kontakt med 18 av de største småkraftutbyggerne i Norge og spurt dem om hvilke planer de har for å levere inn konsesjonssøknader om nye småkraftanlegg i resten av året og neste år. Under løfter om ikke å røpe hvilke planer den enkelte utbygger har, og ta...
Artikkelen er 1304 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.