solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Antall plusskunder økte med 26 prosent på ett kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ved utgangen av 1. kvartal 2023 er det registrert 19.779 plusskunder i Norge. Det er en økning på 17 prosent fra utgangen av 2022. Det er tidligere ikke registrert like mange nye plusskunder i perioden januar til mars, viser oppdaterte tall i plusskundestatistikken fra Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME)....
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.