materiell til ukraina
Materiell som Linea har sendt til Ukraina. Foto: Linea

Linea forbereder sin andre forsendelse av nødvendig utstyr til Ukraina.

  • Øyvind Zambrano Lie

For en måned siden sendte Linea materiell til Ukrainia for å hjelpe til med å opprettholde og gjenoppbygge strømforsyningen i landet. Nå har selskapet klargjort fire paller med arbeidsklær for den kommende forsendelsen. Russlands angrep har som kjent forårsaket omfattende skader på infrastrukturen til energiforsyningen i Ukraina, og behovet for...
Artikkelen er 397 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.