Amund Vik. Foto: OED

Kongen har i statsråd i dag gitt Amund Vik avskjed i nåde som statssekretær i Olje- og energidepartementet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det opplyser regjeringen i en pressemelding. Når Energiteknikk spør Vik hva planen er videre, svarer han dette: «Jeg slutter for å bruke litt mer tid sammen med familien. Det har vært noen svært givende og spennende år i OED, men også veldig arbeidskrevende. Det blir fint å nå få litt...
Artikkelen er 101 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.