Havvind
Illustrasjonsfoto: Ørsted

Første fase av utbyggingen på Sørlige Nordsjø II kan produsere enda mer enn 7 TWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I et skriftlig spørsmål ber Rødts Sofie Marhaug energiminister Terje Aasland redegjøre for hvordan departementet har kommet fram til en årlig produksjon på 7 TWh på Sørlige Nordsjø II. Aasland svarer at i forbindelse med oppdraget «Identifisering av nye områder for vindkraft til havs» gjorde NVE nye vurderinger av potensialet...
Artikkelen er 425 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.