mast stolpe
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men det er stor usikkerhet knyttet til om det vil være penger til utbetaling i siste kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

I henhold til en midlertid forskrift skal Statnett i forkant av hvert kvartal rapportere til Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE hvor mye av mottatte flaskehalsinntekter som er tilgjengelig for utbetaling til underliggende nettselskaper i kommende kvartal. «Utfra en samlet vurdering mener vi at opptil 800 millioner kroner kan utbetales...
Artikkelen er 243 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.