stein arne bakken
Publisher i Energiteknikk, Stein Arne Bakken. Foto: Tore Halvorsen

Dersom du prøver å logge deg inn på energiteknikk.net, vil du få beskjed om «glemt passord», og du vil få tilsendt en epost med engangskode for gjenoppretting av passord.

  • Stein Arne Bakken

Bakgrunnen for dette er at vi har skiftet abonnementsdrifter og fått et nytt abonnementssystem som kommuniserer med nettsiden om innlogging for brukere.

Selskapet som har driftet abonnement for oss de siste tre årene, Medievekst AS, gikk konkurs i mai. De har også stått for den tekniske driften av nettstedet energiteknikk.net.

Vi har jobbet intens de siste ukene for på få plass ny leverandør av disse tjenestene, og for å unngå at konkursen skal få merkbare konsekvenser for våre abonnenter.

Utgiverselskapet ElektroMedia AS har inngått en avtale med Akershus Reklame Team AS (ART), som har solid erfaring fra drift av abonnement og nettsted for en rekke andre mediebedrifter i Fagpressen. Alle abonnementsdata er overført til ART og importert i deres abonnementssystem.

Du kan bruke det samme passordet som før eller opprette et nytt, og så snart du har gjenopprettet passordet, vil du kunne logge deg på energiteknikk.net som tidligere, og der få fri tilgang til de daglige nyhetssakene og til digitalutgavene av fagbladet Energiteknikk.

Vi har godt håp om at overgangen til ny abonnementsdrifter skal gå greit. Dersom noen av våre abonnenter likevel skulle oppleve problemer med innlogging, kan de sende en e-post til kundeservice@art-as.no eller ringe tlf. 40 00 21 40 for å få hjelp.