aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Leverandørmarkedet har ikke ubegrenset kapasitet, understreker energiministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
«Kan statsråden avklare når regjeringen bidrar med konkrete tiltak som gjør det mulig for nettselskapene å planlegge og bygge nett i forkant av samfunnsutviklingen i områder med sterk vekst, og om reguleringen endres slik at nettselskapene ikke straffes for å bygge i forkant av utviklingen», skriver Frps Marius Arion Nilsen...
Artikkelen er 341 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.