rjukan
I Rjukan vil Aker Solutions bygge elektrolysør. Til venstre ser vi Gaustatoppen. Foto: Wikimedia Commons

Aker Horizon har fått inntil 135 millioner kroner i finansiering.

  • Øyvind Zambrano Lie

Aker Horizons Asset Development, et heleid selskap av Aker Solutions som skal utvikle hydrogenprosjekter, er på visse vilkår tildelt 85 millioner kroner i tilskudd og inntil 50 millioner kroner i lån fra Innovasjon Norge til sitt prosjekt på Rukan i Tinn kommune i Telemark. Prosjektet skal produsere ca. 9 tonn...
Artikkelen er 162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.