Deknepollen
ON Linje skal blant annet spenningsoppgradere eksisterende 66 kV ledning Bryggja-Deknepollen til 132 kV. Foto: ON Linje AS

Skal bygge for både Arva og Linja.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en pressemelding kunngjør ON Linje AS at de nylig har vunnet to nye kraftlinjekontrakter. De to prosjektene er til sammen på i overkant av 130 millioner kroner eks. mva., opplyser selskapet. Det første prosjektet skal de bygge for Arva AS. Det handler om en ca. 13,5 kilometer lang 132...
Artikkelen er 283 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.