ulven
Slik vil Statnetts nye GIS-anlegg på Ulven i Oslo se ut. Illustrasjon: Statnett

Skal rive gammelt anlegg fra 1950-tallet og bygge nytt GIS-anlegg.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har gitt Statnett konsesjon til å oppgradere og utvide Ulven transformatorstasjon i bydel Alna i Oslo, der Ring 3 møter E6. NVE godkjenner Statnetts omsøkte løsning, som Energiteknikk tidligere har omtalt. Den innebærer bygging av et nytt innendørs koblingsanlegg, et nytt kontrollhus, en ny 300...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.