eskil lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

I første halvår oppnådde Akershus Energi et resultat etter skatt på 234 millioner kroner, 89 millioner kroner lavere enn i 2022.

  • Øyvind Zambrano Lie

Produksjonsvolumet for vannkraftvirksomheten var 1 236 GWh, 187 GWh høyere enn tilsvarende periode forrige år. Salgsvolumet for varmevirksomheten var 137 GWh, 13 GWh høyere enn tilsvarende periode forrige år. – At resultatet er redusert fra samme periode i fjor på tross av økt produksjon kommer av økt grunnrenteskatt, innføring av...
Artikkelen er 130 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.