havvind
Illustrasjonsfoto: Michael Halberg/Mostphotos

Edvard Lauen i Å Energi frykter kabler til utlandet kan forsinke havvinden, og vil koble sammen Vestlandet og Østlandet med et norsk hybridnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Å Energi, tidligere Agder Energi, har vært en sterk forkjemper for flere kabler til utlandet. Jeg tror at det er veldig riktig, men vi må også lese det politiske bildet som gjør at det er fryktelig vanskelig. Hvis utbygging av vind er avhengig av at vi får kabler til...
Artikkelen er 566 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.