helgeland kraft
Foto: Helgeland Kraft

Helgeland Kraft fikk et driftsresultat i første halvår på 253 millioner kroner, mot 91 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Resultatet før skatt endte på 218 millioner kroner, mot 57 millioner kroner i første halvår i 2022. Etter skatt ble resultatet 147 millioner kroner, opp fra 49 millioner kroner i første halvår i fjor. Samtidig økte driftsinntektene fra 773 millioner kroner til 1052 millioner kroner. «Alle forretningsområder leverer bra, og...
Artikkelen er 169 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.