statnett
Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo. Foto: Olav Helland/Wikimedia Commons

Men Statnett vil være nøytrale, og ikke delta i Fornybar Norges næringspolitiske aktiviteter.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett har vært medlem av arbeidsgiverforeningen Spekter i 30 år, men kunngjør i dag i en melding at de vil melde seg ut. «Med bakgrunn i Statnetts stadig mer sentrale rolle i det grønne skiftet, er tiden inne for å skifte bransjetilknytning. Fra 1.1.24 vil Statnett derfor melde seg inn...
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.