stav
Konsernsjef Christian Stav i NTE. Foto: NTE

Kraftproduksjonen 1. halvår ble på 1.636 GWh, mot 2.407 GWh i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
«Dette er en reduksjon på hele 771 GWh, noe som utgjør en reduksjon på 32 % fra i fjor. Normalproduksjonen er 1 736 GWh», skriver NTE i sin halvårsrapport. Gjennomsnittlig spotpris i NTEs produksjonsområder var 42 øre per kWh i første halvår 2023, mot 18 øre per kWh første halvår...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.