løvås
Konserndirektør Gunnar Løvås i Statnett. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Konserndirektør Gunnar G. Løvås i Statnett viser ingen nåde med nettprosjekter som tar opp plass i køen uten å dukke opp, og ble inspirert av halvtomme «fulle» restauranter i Arendal.

  • Øyvind Zambrano Lie

På et seminar under Arendalsuka torsdag fortalte Løvås om hvordan Statnett har blitt strengere med bedrifter som står i nettkø uten å vise framdrift i sine planer. - Vi følger opp aktørene mye tøffere enn vi har gjort før. Prosjekter som stopper opp, de kommer til å bli kastet ut,...
Artikkelen er 1113 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.