jonassen
Seksjonssjef Torfinn Jonassen i Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Vil unngå at nettselskapene må investere masse i nett for å få på plass veldig lite solkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tonen i debatten mellom solkraften og nettfolket var mild og forsonende på Arendalsuka torsdag. Det var ikke lenger snakk om at solkraften er «bomsnikere». Partene brukte heller tiden på å rose en rapport fra Multiconsult om en verktøykasse for å få på plass 8 TWh solkraft, som Energiteknikk omtalte tidligere...
Artikkelen er 1149 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.