nettpartner
Nettpartner er tilført 40 millioner kroner i eierkapital for å komme seg gjennom den vanskelig økonomiske situasjonen. Foto: Nettpartner

Entreprenørselskapet Nettpartner hadde et underskudd på 24,4 millioner kroner i første halvår. I fjor var årsresultatet minus 18.7 millioner kroner.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
For å styrke kapitalsituasjonen ble Nettpartner tilført 40 millioner kroner i sommer, av Fredrikstad Energi og Å Energi, som eier henholdsvis 60 og 40 prosent av selskapet. Dette går frem av halvårsrapporten fra Fredrikstad Energi. Halvårsresultatet på minus 24,4 millioner kroner var 18.6 millioner kroner lavere enn resultat for tilsvarende...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.