rynning-tønnesen
- Vi må jo også ta læring av det som skjer hos andre, understreker Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen på et pressemøte torsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Vi må aldri bli for selvsikre, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
På dagens pressetreff i forbindelse med fremleggelsen av Statkrafts resultat for 2. kvartal, spurte Energiteknikk konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen om noe lignende som dambruddet på Braskereidfoss kraftverk i Glomma også kunne skjedd i et av Statkrafts anlegg. – Vi har heldigvis ikke hatt noe lignende tilfelle hos oss på anleggene i...
Artikkelen er 344 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.