rynning-tønnesen
Statkrafts konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen la torsdag fram selskapet kvartalsrapport. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Vil sørge for at nettet står klart i tide. – Det må være mulig å utvide nettet uten at man er helt sikker på bruken, sier Christian Rynning-Tønnesen.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Nett-delen av kraftbransjen ønsker å endre reguleringen slik at det skal bli mindre risiko å investere slik at nettet kommer i tide. De vil unngå å «straffes» økonomisk i inntektsrammeregulerngen hvis de skulle komme til å bygge ut for mye for fort. Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE advarer mot...
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.