haga
Åslaug Haga, administrerende direktør i Fornybar Norge. Foto: Caroline Roka/Fornybar Norge

Fornybarnæringen kan øke eksporten med over 200 milliarder kroner, ifølge rapport.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Arendalsuka tirsdag morgen vil Fornybar Norge lansere en rapport som skal legge grunnlaget for en satsing på økt eksport fra norsk fornybarnæring med over 200 milliarder kroner frem mot 2030. Statkraft, Eneo, Å Energi, Eviny, Heimdall Power, og flere andre aktører står også bak rapporten, som er laget sammen...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.