mast nea stokkfjellet trønderenergi
Illustrasjonsfoto: TrønderEnergi

En videreføring vil gi reduserte inntekter for nettselskaper i lavprisområdene, advarer de.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev til energiminister Terje Aasland 4. september tok bransjeorganisasjonen Fornybar Norge til orde for at å videreføre ordningen med å bruke Statnetts flaskehalsinntekter til å redusere nettleien også neste år. Fornybar Norge begrunnet ønsket med at det er stor forskjell i kraftpriser mellom høyprisområder (NO2 i dag) og...
Artikkelen er 383 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.