kvernland
Konsernsjef Trygve Kvernland gir seg som toppsjef i Tensio. Foto: Tensio

Konsernsjef Trygve Kvernland (64) skal sende stafettpinnen videre.

  • Øyvind Zambrano Lie

Stillingen som toppsjef i Tensio blir nå ledig. – For en tid tilbake tok Trygve initiativ til en samtale med meg om at det var på tide å begynne arbeidet for å finne en etterfølger. Etter det har jeg hatt en prosess med eierne og styret slik at ambisjonen vår...
Artikkelen er 119 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.