vamma
Illustrasjonsfoto: Bård Gudim/Hafslund.

Generalforsamlingen i Hafslund vedtok i dag et tilleggsutbytte på 600 millioner kroner for regnskapsåret 2022.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dette gir en total utbyttegrad av majoritetens andel på i underkant av 60 prosent, skriver selskapet i en børsmelding. Overfor Energiteknikk begrunner selskapet tilleggsutbyttet slik: «Et rekordhøyt resultat i 2022 ga grunnlag for et høyt utbytte. Styret besluttet imidlertid å utbetale et utbytte på 1.500 millioner kroner, med bakgrunn i...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.