norned
Fra leggingen av NorNed-kabelen (700 MW) mellom Norge og Nederland. Foto: Statnett

Statnett flaskehalsinntekter økte fra 80,2 millioner euro i juli til 112,0 millioner euro i august.

  • Øyvind Zambrano Lie

Flaskehalsinntektene kommer av prisforskjellene mellom prisområder. Statnetts interne flaskehalsinntekter i Norge økte fra 45,6 millioner euro i juli til 64,2 millioner euro i august, mens inntektene mot Sverige økte fra 5,2 millioner euro til 5,8 millioner euro. I skrivende stund er 1 euro verdt 11,44 norske kroner. I samme periode...
Artikkelen er 148 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.